review CinewallBlije klant die een mooie review schrijft over een mooi maatwerk product

Review van kastenwanden SonArno heeft op mijn kantoor maatwerk geleverd in wat ik beoordeel als uitzonderlijke situaties qua inpassen in de ruimte rekening houdend met obstakels. Hij heeft degelijk werk geleverd dat er ook nog eens erg mooi uitziet. Hij denkt mee in ethische oplossingen en wat is functioneel. Arno is een man van afspraken nakomen en daarbij is hij ook een prettig persoon. Hij werkt erg netjes. Ik beveel hem in het volste vertrouwen aan.

Brigitte Gerringa                                                                    

Intermit - arbeidsdeskundig adviesburo en arbeidsmediation


Interieurbouw als ambacht of als kunst? 

Na de keuken, een tv wandmeubel, een badkamermeubel en een eetkamertafel heeft Arno het volgende project - de walk in closet - boven verwachting opgeleverd. Wat op papier misschien onmogelijk lijkt, maakt hij iedere keer toch maar 'even' waar. Je moet het maar kunnen, van iemands inspiratie in het hoofd naar een uitvoering met de handen. En oprecht, deze kunde heeft Arno niet alleen gemaakt tot een ambacht maar bijna verheven tot een soort kunst. Maatwerk optima forma met iedere keer een persoonlijke handtekening van de maker zelf. En als het eindresultaat dan vaak nog beter of mooier is dan het oorspronkelijke idee dan is dat een bevestiging dat je met een vakman te maken hebt. Wij broeden al weer op het volgende projectje....

Erik Bemelmans & Margot Vaarmeijer     's-Hertogenbosch


Onder de bezielende leiding van Arno van Iersel werd enige tijd geleden de praktijk voor Parodontologie en Implantologie Tilburg intern in een nieuw jasje gestoken.

AVIdee leverde niet alleen een prima product af maar toonde zich zeer inventief bij de realisatie van het exclusieve interieur. De betrokkenheid van de medewerkers van AVIdee heeft er in geresulteerd dat wij heel voortvarend en met veel plezier de werkzaamheden hebben kunnen afwerken op een uitmuntend niveau. 

Opvallend was het meedenken in het proces. Kortom een feest om zo samen te mogen werken. Ik raad iedereen met interieurveranderingenplannen waaraan kwalitatief hoge eisen worden gesteld, aan om bij Arno eens binnen te lopen. Je zult er geen spijt van hebben. Wij, en onze patiënten, genieten dagelijks van de tot stand gekomen ambiance waarin wij werken. 

Rein Steures  Paro Tilburg

Nu al langer dan een jaar in gebruik en de kast staat er nog bij alsof hij gisteren geplaatst is. Kwaliteit en vakmanschap! Dank aan AVIdee Interieurs!

Alphons Spaninks     Son

Wij hebben Arno van Iersel/AVIdee opdracht gegeven een driedelige garderobekast met schuifdeuren op maat te maken. Hij heeft deze opdracht perfect en naar volle tevredenheid uitgevoerd, binnen het afgesproken tijdsbestek. Wij zijn zeer tevreden en kunnen iedereen AVIdee Interieurs van harte aanbevelen.

Mia en Arnout Camfferman Berkel-Enschot


AVIdee Interieurs is een bedrijf die voor iedere klus deskundigheid in huis heeft. Elke klus, van klein tot groot, wordt van tevoren vakkundig voorbereid, offertes worden vóór aanvang aan ons voorgelegd, vervolgens besproken en nauwkeurig uitgevoerd. Ook legt AVIdee originele ideeën voor en neemt bijzondere initiatieven om tot een gewenst resultaat te komen. Ieder detail wordt op een prettige manier besproken. Kortom, laat een interieurklus door AVIdee Interieurs uitvoeren en verzeker je van topkwaliteit.

Sandra en Edwin Baden Geldrop

Keukenrenovatie in tilburg uit rijen. Eiken fronten