OVER AVIDEE Interieurs

AVIdee Interieurs is opgericht door Arno van Iersel en is sinds 2000 een  interieurbouwbedrijf  voor ontwerpen, maatwerk, keukens en interieur.


AVIdee Interieurs beschikt over veel ervaring, kennis en kunde, waardoor uw idee vertaald kan worden naar hét uniek ontwerp en de realisatie daarvan.

AVIdee Interieurs is een interieurbouwbedrijf met opdrachten in zowel woning- als bedrijfsinrichtingen. 
Een gedegen advies, klantvriendelijkheid en vakmanschap zijn de belangrijkste pijlers van AVIdee Interieurs. Wij denken vanuit uw perspectief, we zorgen er graag voor dat het ontwerp alsmede de interieurbouw een gebruiksvriendelijke en passende creatie wordt, gefabriceerd uit kwaliteitsproducten.  
Uw wensen en ideeën staan steeds centraal.

Uniek is AVIdee in zijn persoonlijke benadering. Openheid van zaken en het nakomen van heldere afspraken zijn hierin kenmerkend. Daarnaast hebt u slechts 1 contactpersoon, tijdens het gehele proces van ideevorming tot oplevering. 


Avidee Interieurs werkt graag mee aan de realisatie van uw idee!


ONZE WERKWIJZE


Na het bespreken van uw ontwerp of idee. Adviseren wij u graag over functionaliteit en toepasbare materialen. 

Opdracht:
Bij opdracht wordt het werk direct ingepland en gaan we aan de slag.

Productie:
We meten bij u op locatie in en vervaardigen uw interieur of meubel op maat.

Montage:
Als het interieur in onze werkplaats is opgesteld en tot onze tevredenheid is, maken we met u een afspraak voor de plaatsing en montage.
Vertrouwen, openheid van zaken en het maken en nakomen van heldere afspraken staan voor ons aan de basis van ieder project. Door in onze offerte gespecificeerd de gemaakte afspraken te beschrijven zorgen we voor een reëel verwachtingspatroon. Tegelijkertijd zijn wij flexibel en resultaatgericht.

Particuliere Interieurs 
Uw uniek ontwerp voor uw keuken en woon-, slaap-en badkamermeubilair, wordt volledig door AVIdee Interieurs vervaardigd en ter plaatse gemonteerd. 

Zakelijke Interieurs
Uw praktijkinrichting, kantoorinterieur, winkelinterieur of crematoriuminrichting is bepalend voor de eerste indruk van uw bedrijf. Belangrijk is dat het interieur de juiste uitstraling creëert voor uw bezoekers en zorgt voor een prettige werkomgeving voor uw medewerkers. 

AVIdee Interieurs zorgt voor een naadloze afstemming van het interieur of meubel met de eigenaar en of de architect. Met als resultaat: een persoonlijk afgestemd interieur dat de eigen uitstraling van uw bedrijf versterkt. 

Kantoor
Een kantoorruimte bestaat tegenwoordig uit meer dan een bureau, een stoel en een plant. Architecten krijgen steeds meer vrijheid in het combineren van materialen, vormen en kleuren. Wat de architect ook verzint, AVIdee Interieurs bouwt het voor u.

Gezondheidszorg
Ook in de zorgsector bouwt AVIdee Interieurs multifunctionele inrichtingen waar zowel personeel als patiënten en bezoekers zich in thuis voelen. Van balie en wachtruimte tot behandelkamer, servicegericht en doeltreffend.

Wellness
De inrichting bij de kapper of schoonheidssalon weerspiegelt de kwaliteiten van de zaak. Of u kiest voor strak Cottage, design, landelijk, rustiek, of modern. Avidee Interieurs werkt het graag voor u uit.

Contact 
Wilt u meer informatie, dan ontvangen we u graag om uw wensen en ideeën samen te bespreken. 

Facebook
Op facebook zijn we ook te vinden. "like" onze Facebook pagina, om op de hoogte te blijven van inspirerende nieuwtjes en beeldmateriaal van meubilair in de maak. 
Directeur Arno van Iersel werkt aan de cirkelzaagmachine